• Jan'17
  16

  Cuidar al cuidador

  Dins del cicle de conferències "La Medicina al teu abast", s'impartirà aquesta conferència a càrrec del Dr. Domingo Ruiz, cap Clinic de la Unitat de Geriatria, i la Sra. Encarnacion Sáez, infermera de l'Hospital de Dia de Geriatria. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 • Feb'17
  15

  Noves tecnologies, on són els límits?

  Dins del cicle de conferències "La Medicina al teu abast", s'impartirà aquesta conferència a càrrec d'Antonio Tejero, psicòleg de la Unitat de conductes addictives i Anna Millet, infermera especialista en Salut Mental. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 • Mar'17
  22

  Tractament del càncer de mama i qualitat de vida

  Dins del cicle de conferències "La Medicina al teu abast", s'impartirà aquesta conferència a càrrec d'Agustí Barnadas, director del Servei d'Oncologia Mèdica i Magda Ciendones, infermera gestora de casos de Patologia Mamària. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 • Apr'17
  19

  Preparem la pell per a l'estiu!

  Dins del cicle de conferències "La Medicina al teu abast", s'impartirà aquesta conferència a càrrec d'Esther Serra, metgessa adjunta de la Unitat d'Immunoal·lèrgia Cutània i Isabel Alcalde, infermera del Servei de Dermatologia. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Programa La Medicina al teu Abast
+
La Medicina al Teu Abast

Descàrrega del programa